December 17, 2011

Mandi Bunga

Assalamualaikum,

Harini penat sangat sangat. Sumpah penat! Ekceli hari yg memang sangat tak ada mood kot. Penuh dugaan dan pancaroba yang perlu ditempuh. Tak apa apa, Fiza kan kuat kan? Puii puihh! Apa kuat kuat? Ingat makan besi ke boleh jadi steel woman? Podaahhh! =="

Start dari pagi, bangun then mandi (harini tak kejutkan oranglain sebab dia tak sudi kena kejut lagi). Dengan tak breakfast, cepat cepat siap sebab dah lambat nak kena pergi kursus Pra L hoishh! Dah la malam tadi tidur dalam bantal yang basah. Mata pun dah tak nampak ==" Then Pra L habis dalam pukul 1.00 pm. LOL! Kena balik jalan kaki sebab call mak, tak angkat angkat punn *sigh* Nasib baik dekat. Kalau shopping boleh pulak berjalan sampai tak ingat dunia. Ni setakat berjalan 10 minit apadehaaal ;|

On the way balik, hujan la pulak *sigh again* Sampai rumah, tak ada orang kat rumah. Penat pening lapar gigil haha! Hamikkk kauu! Masuk bilik buat kuak terlentang atas katil. Peh pehh buruk seyh perangai muehehee! Tergolek terlentang sampai la pukul 3.00 petang. Bangun solat then away to Batu Pahat. Atok nenek, tunggu yeahh :)

Hati cool sikit bila Mr Awesome text. Sorry awak, tadi tak dapat angkat call la. Later okaay :)

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: