January 14, 2012

Girlfriend Outing

Assalamualaikum,

girls, I love youuuu!

Walaupun hanya kat kedai pakcik Abeeb, bukan la di Setarrbaks atau di Mekdi mahupun di Hotel Blingbling Five Star yang berbekalkan Wi-Fi dan air-conditioner yang menyamankan. Tapi ada kitorang kisah? Nyaman beb kat sini. Angin dia ala ala tak paham bahasa gitu. Kelaaaaaaaaaaas kauuuu hihi!

Neway, rindu gila na berborak dengan diorang. Dah la time ni hati tengah bengkak je dengan adik. Macam nak bagi panggg je pffttt! So, menghabiskan masa terluang dengan membebel gelak berdekak hilangkan sakit hati. Macam kedai tu bapak kitorang punya share je. Madah gelak tak ingat dunia. Masing masing dah lama tak jumpa kooot.

Maria dah start kerja. And maybe dah jarang nak bertandang datang rumah. Kalau tak memang muka dia je yang selalu datang :) Dah la kerja kat kedai spec, acane aku nak usha kauu nyahhh? Wooshh! Fariza memang dah kerja pun. Hmmm, tak apa. Nanti aku pergi butik kau tuu eh. aku usha kau wakaka! Fifa busy jadi babysitter adik dia sendiri and Ira busy with her so-called-bf yang muka ala ala Johan Ashari #takjoke! Aku? Maybe I will make myself busy with those driving classes and some kelas menjahit entah apakebende entah ==" Okaay la kan dari duduk rumah buat kelas memasak sendiri pffttt!

notification : belum ambil sijil PMR doee

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
0257


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: