January 14, 2012

Karut

Assalamualaikum


We used to be in the same school. We used to be in the same class. We used to be in the same hostel. Nasib baik kau dengan aku tak pernah jadi roomates. Alhamdulillah. Aku teringin nak berborak dengan kau tapi kau dengan muka engkek kau aku dengan muka ego kau. Yaa fine! Fair and square.

And one day, aku balik bilik. Time tu kau ada kat bilik aku. Aku just sengih je tengok kau. Muka kau pun macam nak mintak tapak aku je kan. Then kau cakap "esok, aku nak jumpa kau, ada benda sikit nak cakap". Aku just diam tak berkata apa apa pun. Maybe kau nak cakap pasal apa yang aku nak cakap dengan kau before ni kot. Muka kau pun macam hampa je time tu. Hmmmm entah laaa. Itu masalah kau.

notification : sila abaikan apa yang aku karutkan ni :)

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
2101


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: