January 21, 2012

Pwoof!

Assalamualaikum

1 2 3 Pwooofff! Hilang! Ya Allah bantulah aku. I need to be strong. Jadi sekuat macan aumm aumm! Tau ke tidak macan tu binatang apa? Pergi google sana kalau tak tahu haha! Pwoof pwoof! Sekali petik jari masalah hilang, mungkin tak? Haaa gila insane kah aku?

Masalah datang dan pergi. Yeahh great hooo? Semua orang ada masalah. Gegirl dengan Boiboy pun ada masalah jugak. Diorang mana reti nak tukar pampers sendiri kan kan? Phewww phewww biar la segala masalah tu pergi dibawa angin sepoi sepoi tak paham bahasa. Maka, setelah itu diri ini akan berasa lebih tenang dan ringan ibarat tisu ditiup bayu. Wah ayat BM aku kemain lahai dramatik! 

Current time is - 0245 hours. Err esok hancur la plan aku nak buat cake kalau cenggini. Mata tak mengantuk lagi. Maybe masih menunggu sesuatu dari phone. Yaa mungkin. Balik balik Tweet2Me je yang muncul hampehh pffttt! Beat your problem today and move forward - Matlutfhi :)

notification : selamat pulang ke rumah wahai wira wirawati negara, penghuni hostel, ahli sekolah dan seangkatan :)

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
0303


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: