January 20, 2012

Sigh

Assalamualaikum

Yesterday was horrible. So, hopefully today I'll get my smile back :\ Mata penat keluarkan airmata, hati penat tahan sabar. Ye hati ni memang keras. Kalau rendam dengan softener pun beum terjamin lagi kelembutannya. Tapi hati ni mudah tersentuh. Sumpah tangan aku masih menggeletar type entry ni. Errr! I hate to be like this. tapi kalau benci diri sendiri, siapa lagi nak sayang diri ni #sigh Hmm, Awesome sorry kayy.

Ya Allah, 1 out of 238 entry buat kau terasa. Dah berapa banyak kali aku terasa dengan kau. Entah aku tak boleh kira. Since March 2011,mungkin #doublesigh Silap aku jugak siapa suruh menggatal tangan stalk ye tak? Maaf la buat kau terasa tapi time buat entry tu sikt pun aku tak terfikir pasal kau. And to be honest, err tak apa la. Okay dah aku berhenti bicara. Awesome pesan jangan saling  membalas. Okay, aku dengar cakap dia sebab aku sayang dia :')

Lepas ni aku nak duduk dapur je. Buat cakesssss banyak banyak. Lepastu makan sorangsorang. Biar aku jadi gemuk. Mungkin tiada siapa kisah kalau aku gemuk, mungkin. Siapa yang nak merasa silalah datang sini. Harihari aku buat cake biar hati tenang sikit. Food makes me smile #ktipu!

notification : semalam teman @mariasaadon time dia break and aku rindu nak lepak dengan dia :'(

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
0700


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: