January 21, 2012

Smile

Asalamualaikum

Good morningggggggggggg sweethearts :) Thumb up for me sebab tak tidur malam sebab layan videossss Matluthfi and his brother. Aww yang Ali tu comel gila kot. Ohsemm! Ni dah masuk kali ke berapa entah la aku tengok videos diorang. Pheww terbaik dari dasar laut. Untunglaa dua dua study over the sea. Si abang study kat Aussie adik study kat Mesir. Sejuk je perut mak diorang kan kan? Okay, terasa nak study oversea jugak. Pray for me, aminn :)

And and and, I've got my smile back hohoop :D Tapi senyuman ni masih belum jujur ikhlas suci murni sejati adabi #ayatLah Bila bila je senyuman  ni boleh pergi begitu saja. Tak apa apa, I'll try harder to smile ngee XD Kepada remaja remaja yang berjiwa kacau seperti aku, anda sangat sangat dipersilakan menonton video video daripada adik beradik yang ohhhhhhseemmmmmmmmmm ni okayy. Package la korang dapat. Korang dapat gelak and nasihat nasihat yang berguna #winkwink!

Lepastu dah cramp mulut asyik bergelak sakan aku layan Karipap Kpop pulak. Dherr my hobby yang dah bertahun ditinggalkan datang berkunjung semula. Err actually 2 tahun je kot aku tinggalkan hobby tu. And aku jealous sebab diorang cute sangat. Ji Yeon apesal comel gilaaa? Ji Yeon adalah salah satu keindahan dunia #hugkiss Takpa takpa yang penting aku dah dapat tersengih macam kerang busuk. Tak comel pun tak apa apa hewhew!

notification : Ali & Aki both are toooooo adorable XD

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
0533


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: