March 29, 2012

Tahniah

Assalamualaikum

28 MARCH 2012

Graduation day kat Dato Penggawa. Ohsemm ohsemm ~(^.^)~
And I was invited by Miss Kibti a.k.a Najwa Ketip to follow her to that ceremony
Well, aku segan gila kot nak masuk sekolah.
Mata mata pandang aku dengan penuh buddy =="
Watlek watpis tak payah gelabah. Jakgi aku bagi pandangan laser kang baru tau heee!
Selama diaorang buat kerja sendiri kat dalam DM tu aku pegi surau je.
Nampak baik kat situ?? Puihh kahak! Pegi surau tu pun sebab segan tak tahu nak pegi mana.
Sampai la rombongan Cik Kiah dah masuk dewan, aku still kat surau.
Macam buang karen je la kan bawak aku yang konon kononnya nak jadi photographer tak bertauliah -..-
Dah la dengan camera aku rosak belum betul betul lagi haihh!
Time majlis pun aku duduk kat bench tepi dewan je.
Gwaaaaaaaaaaa segaaaaaaaaaaan laaaa dherrrrrrrrrrr =="
At last, bila semua dah selesai puk pang puk pang baru la aku join
Tu pun Maria ajak pegi dewan time tengah photoshot.
Lagi la bengang aku cengitu. Oh pleasee pleasee u_u
So, we got a few scenes to be remembered ;)

Then, teman diorang pegi pulang jubah tuntut duit itu ini.
And yeah it was fun bebehh! Tapi kaaaan..
Part masuk bilik guru tu, cecepat aku blah ahahaaa!
Pegi menyorok kat gazebo depan dewan then call Awesome.
Awesome, sorry tak kejut pagi tu mehehe!
Ekceli malam tu skype-ing dengan Awesome sampai pukul 5 pagi o.O Hamekauuuu!
Lepastu, pagi tu dia nak pegi keje lagi kan. Kesian dia aku tak kejut. Jangan majuk eh ^^
Borak punya borak, still bebudak ni tak habis jumpa cikgu lagi. Pegi melantak mungkin.


Muka muka harus belanja aku. HARUSSSSS! Korang tengah kaya kan sekarang ni.
Aku tahu aku tahu aku tahu. Jangan tipu. Tak baik :p
Segan aku nak cakap dengan budak budak ni laa haiyoo =="
Neway, congrats to all my beloved friends. Tahniah. Semoga kita bersama sama berjaya dunia
dan akhirat. Aminn!

No comments: