May 23, 2012

Farewell Reunion

Assalamualaikum

10 days more to go. Go PALAM Go PALAM *angkat sepanduk*
Settle with the fees, medical check up, documents and bla bla blaa.
Akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaa..
At least boleh rest fo a while sambil siapkan baju kurung eheee.
And memang sepanjang minggu ni tak duduk rumah keje aku.
Penat woo ke sana ke sini. Memang boleh low blood pressure sebab penat ni kehkehh!
Oke bila nak besday ni. Aku masuk U guna IC muka darjah 6 pffttt!
Memang la comel jawabnya kan errr! Go die! =,,=

And and and tadi ada farewell reunion la gamaknya.
Aku tak tahu pulak ada ramai ramai yang datang.
Ingatkan Miza ajak just 3 4 orang je haha! Aku tak berapa kenal Zaidi dengan Ahmad
Maaf maaf maaf! Tahu nama je tapi tak kenal muka hee XD



Neway, thanks for the hilarious evening, friends.
Wawa, Ziha, Miza, Azam, Affiq, Bede, Pian, Ahmad, Zaidi.
Nanti cuti lepak lagi okehh haaha! Ada jodoh jumpa lagi  :)
Lepas ni semua dah bawa diri memasing. Rezeki Allah meluas.
Alangkan semut celah batu pun ada rezeki sendiri, apatah lagi manusia yang sebaik baik ciptaan ni kan?
So jangan pernah mengalah oke kawan kawan!

" Hidup itu adalah perjuangan. Tanpa hidup tak ada perjuangan. Selagi kita hidup ada perjuangan " - Nur Hafid Mohadi

p/s: rasa nak mencarut sebab sakit hati sebab rasa
diri ni ada sakitkan hati orang lain pffttt! Duhh!
Dari mencarut baik istighfar. Astaghfirullah!
pp/s: thanks to Wawa and Zaidi for the pictures hehe!
HafiSamsuri

Ya Allah, kurniakanlah kecemerlangan dalam setiap perkara yang dilakukan Nurhafizah Mohd Samsuri serta rakan rakannya dan juga lindungilah keluarga kami semua dari kemaksiatan di dunia. amin :)

No comments: