July 25, 2012

Hi Bye

Assalamualaikum

Hai people. Hari ni saya ada test Mathematics. Tapi saya masih sempat berfoya foya lagi ni. Do pray for me. Kbye. Love you. Muahhhh! :*

the Shortie,
HafiSamsuri

July 22, 2012

We Are The One Who..

Assalamualaikum

You are the one who cares about me all the time
You are the one who always gives me the advice and advice and advice all over again.
You are the one who makes some silly jokes when I'm crying
You are the one who stands one stair behind me on the escalator
You are the one who makes me know about the computer games
You are the one who makes me love those cats too
You are the one who will start babbling at me if I skip my meal
You are the one who waits for me to finish my meal
You are the one who buys me mushroom soup *favvy*
You are the one who accompanies me to have a walk on window shopping wuhoooo!
You are the one who looks at me with angle of 64 degree
You are the one who plays my head like a shaman ball -,,-

I am the one who makes you in trouble
I am the one who keeps denying something from you
I am the one who dare to oppose your instruction
I am the one who makes you waiting for a thousand years
I am the one who makes you worry like a mad person
I am the one who tends to make you angry to the max
I am the one who makes soooooo many excuses
I am the one who keeps put the blame on you
I am the one who keeps accusing you for something happened
I am the one who will not answering your call if I've gone mad
I am the one who will curse anyone that try to make you as theirs
I am the one who have the right to be blamed :'/

But,

We are the one who used to be strangers
We are the one who shares our stories once time ago
We are the one who falls in love without both of us realising about it
We are the one who always get into fight
We are the one who will care for each other
We are the one who will belong together
We are the one who will be in love forever :')

Hi Dear MAM,

Three seconds to say I love you, Three hours to explain it, and A life time to prove it
I hated the rain until I danced with you, then like the rain, I fell for you
Loving you is like breathing. I just can't stop.
Promise me that you always care about me because you gave me this words:
"Yesterday I sent an angel to go and look after you but she came back and said an angel cannot look after an angel"

notification: Sila abaikan mood jiwang ini jiwang anda sedang bercita cita ingin berpuasa sebulan. Effect mood jiwang ini akan berkekalan selama mana saya dan dia masih bersama :)

the Shortie,
HafiSamsuri

July 21, 2012

Picit Sini :)

Assalamualaikum

Huarghhhhhh! At last at last at last! Muncul jugak satu entry.
Its okay its okay. Satu je pun cukup laa. Aku nak lepas gian berblogging.
No! I mean aku nak lepas marah sakit hati kat blog. Get it? Lets get started :)

" Hi girl,
Here are some love letter from me for you.
Please move away. Do not stand on my path.
What mine is mine and and you dont have to make it yours.
You deal with him means you are dealing with me too.
Got my point dear? Thanks.
Dont make me hate you too much :) "

2 3 minggu ni minggu meroyan aku. 
Oke yang nak cakap aku batak sangat dengan bf, boleh la jalan sekarang.
Try to put yourself in my shoes and you will know what I feel.
Ya Allah sakitnya hati sakitnya hati sakitnya hati erghhhhh!
Aku tak tahu nak salahkan siapa, nak percaya siapa, nak tuding jari kat siapa hmm.
Maaf. Aku bukan jenis manusia yang tengok orang terus benci.
Kalau kau buat baik dengan aku, kau rasa ada ke aku nak benci kau sampai macam tu sekali?
Takkan susu nak dibalas tuba kan?
Masalahnya sekarang kau buat palat dengan aku. And kau still boleh buat bodoh je kan?

Hadooo~ Aku tak tahu apa masalah kau sebenarnya ni.
Aku pernah kacau kau ke? Tidak bukan? Jauh sekali aku kenal kau.
Once aku dah bagi warning, kau stop la buat benda tu.
Even aku ni pun takda la rajin sangat dengar cakap dia. Tapi at least aku respect orang lain punya!!
Kalau sekali dua aku boleh terima. Ni berkali kali. Ya Allah~
Kau pernah nampak buat tembikai jatuh ke tanah dari tingkat 14 tak?
Ke kau nak tembikai tu jatuh atas kepala kau? I know it wont be that nice =3

Kau perempuan. Aku pun perempuan. Please understand what I'm feeling.
Tolong ada rasa bersalah dan malu. Aku tahu aku bersalah juga. Aku minta maaf.
Aku tahu mungkin suatu ketika dulu aku terlalu sarcastic. Terlalu sarcastic.
Dan memang lahiriah aku selalu menjadi sarcastic. Mungkin sedikit sebanyak kau terasa.
Mungkin kau terasa. Tapi aku tak nampak kau terkesan dengan ke-sarcastic-an aku.
Perlukah aku menambah lagi? Mungkin tidak. Air yang keruh tak perlu dikeruhkan lagi.

Mungkin niat kau hanya untuk berkawan. Tapi aku nampak keterlebihan keinginan kau untuk berkawan.
Atau mungkin hanya aku yang berfikiran yang melampau. Hmm entah la. Terpulang masing masing.
Aku tak ada niat nak malukan kau atau malukan dia. Aku juga taknak aku sendiri rasa malu.
Aku tak rasa hebat bergaduh di laman sosial. Aku tak rasa hebat bila orang tahu aku ada problem.
Aku sayang dia dan aku tahu itu. Bumi Johor itu milik kita kan? Perlu ke anak Johor bergaduh?
Ingat. Dunia ni kecil je. Apatah lagi Johor tu. Tak mustahil kita boleh berjumpa suatu hari nanti. Right?

Sudah la sudah laa. Aku malas nak cakap banyak pun. Kau pandai. Kau boleh fikir kan?
Do respect me. Do respect him. Do respect us. Then, I'll respect you :)
Itu sahaja yang aku minta dari kau.

Sekian, wassalam.

the Shortie,
HafiSamsuri