July 21, 2012

Picit Sini :)

Assalamualaikum

Huarghhhhhh! At last at last at last! Muncul jugak satu entry.
Its okay its okay. Satu je pun cukup laa. Aku nak lepas gian berblogging.
No! I mean aku nak lepas marah sakit hati kat blog. Get it? Lets get started :)

" Hi girl,
Here are some love letter from me for you.
Please move away. Do not stand on my path.
What mine is mine and and you dont have to make it yours.
You deal with him means you are dealing with me too.
Got my point dear? Thanks.
Dont make me hate you too much :) "

2 3 minggu ni minggu meroyan aku. 
Oke yang nak cakap aku batak sangat dengan bf, boleh la jalan sekarang.
Try to put yourself in my shoes and you will know what I feel.
Ya Allah sakitnya hati sakitnya hati sakitnya hati erghhhhh!
Aku tak tahu nak salahkan siapa, nak percaya siapa, nak tuding jari kat siapa hmm.
Maaf. Aku bukan jenis manusia yang tengok orang terus benci.
Kalau kau buat baik dengan aku, kau rasa ada ke aku nak benci kau sampai macam tu sekali?
Takkan susu nak dibalas tuba kan?
Masalahnya sekarang kau buat palat dengan aku. And kau still boleh buat bodoh je kan?

Hadooo~ Aku tak tahu apa masalah kau sebenarnya ni.
Aku pernah kacau kau ke? Tidak bukan? Jauh sekali aku kenal kau.
Once aku dah bagi warning, kau stop la buat benda tu.
Even aku ni pun takda la rajin sangat dengar cakap dia. Tapi at least aku respect orang lain punya!!
Kalau sekali dua aku boleh terima. Ni berkali kali. Ya Allah~
Kau pernah nampak buat tembikai jatuh ke tanah dari tingkat 14 tak?
Ke kau nak tembikai tu jatuh atas kepala kau? I know it wont be that nice =3

Kau perempuan. Aku pun perempuan. Please understand what I'm feeling.
Tolong ada rasa bersalah dan malu. Aku tahu aku bersalah juga. Aku minta maaf.
Aku tahu mungkin suatu ketika dulu aku terlalu sarcastic. Terlalu sarcastic.
Dan memang lahiriah aku selalu menjadi sarcastic. Mungkin sedikit sebanyak kau terasa.
Mungkin kau terasa. Tapi aku tak nampak kau terkesan dengan ke-sarcastic-an aku.
Perlukah aku menambah lagi? Mungkin tidak. Air yang keruh tak perlu dikeruhkan lagi.

Mungkin niat kau hanya untuk berkawan. Tapi aku nampak keterlebihan keinginan kau untuk berkawan.
Atau mungkin hanya aku yang berfikiran yang melampau. Hmm entah la. Terpulang masing masing.
Aku tak ada niat nak malukan kau atau malukan dia. Aku juga taknak aku sendiri rasa malu.
Aku tak rasa hebat bergaduh di laman sosial. Aku tak rasa hebat bila orang tahu aku ada problem.
Aku sayang dia dan aku tahu itu. Bumi Johor itu milik kita kan? Perlu ke anak Johor bergaduh?
Ingat. Dunia ni kecil je. Apatah lagi Johor tu. Tak mustahil kita boleh berjumpa suatu hari nanti. Right?

Sudah la sudah laa. Aku malas nak cakap banyak pun. Kau pandai. Kau boleh fikir kan?
Do respect me. Do respect him. Do respect us. Then, I'll respect you :)
Itu sahaja yang aku minta dari kau.

Sekian, wassalam.

the Shortie,
HafiSamsuri

No comments: