September 21, 2012

Entry Tanpa Backspace

Assalamualaikum

Entry tanpa Baca haaa amik kau. Awal awal dah typo. Maksud aku ini entry tanpa backspace. Ilham dari arwah Yasmin Hunwick. Terpanggil untuk mengupdate entry sebegini kerana keseorangan di bilik. Fais masih belum munculkan dirinya. Dan aku telah kekenyangan yang teramat. Diri meminta untuk ditiduri. Mungkin akan mengambil power nap sebentar.

Menaip tanpa backspace adalah erkara booooo me boo me! Perkara lah gila. Perkara oke perkara yang paling memerlukan kesabaran yang tinggi dan tahap keimanan yang kukuh. Sangat menduga iman bila nampak typo tapi tak boleh nak backspace. So lah asdfghjkl. Aku menaip ni pun madah mata tak lepas dari keyboard. Tapi aku rasa type slow slow sangat lah tak mencabar kan kan kan hahahaha! So lets speeding to the max XD

Tak. Sebenarnya apa aku merepek ni tengah hari Jumaat yang indah lagi sepoi sepoi ni. Entah. Sudah tentunya tiada emosi emosi jika menulis entry tanpa backspace ni. Kalau emosi mampuih semua kata kata nista kusta keluar. Ah persetankan semua. Malam tadi aku tidur awal. Tertetttt terlalu lah awal. Kenapa? Kerana wahaha! Boo lah lagi ==" Sakit  mungkin. Ahh aku. Bila masa je tak sakit hati kan? Tapi macam dah lali. Bila sakit hati, sumbat earphones, volume up sampai max. Dengar sampai tertidur sendiri. Tapi kalau nak berdedikasi sikit, amik wudhu, baca al quran. Tak un solat lah kan? Um ahhhh nak betulkan typo makin ytpo. Payah ahh! Ytpo pun boleh kekadang =="

Bukan apa. Klau kalau dilayan rasa sakit hati tu, makin menjadi jadi lah rasa tu. Macam manusia, makin kau suap makanan, makin gemuk ahh! Haha! Apa kaitan seyh. Haa ni nak cerita nak crita cerita cerita. Tak ada apa pun sebenarnya. Nak bagitau yang aku penat dah nak stalk sana sini. Bukan resign. Cuma berehat seketika untuk melapangg kan otak yang perlukan banak RAM untuk final ni wahaha! Banak apa seyhhh banak!?? Hai Banak! Ingin menyatakan aku mungkin busy 2 3 minggu mendatang. Tapi masih update blog. Apakah permainan di siru. Siru tu adik beradik Miru. Nama dia Siru-chan ahhhhhh! ==" Vangang typo.

Dah cukup. Sebelum aku memperbodohkan diri dengan lebih banyak typo typo baik berhenti sampai sini. Wa type slow slow macam siput pun ada typo. Parah parah. Lepas ni haaa tak ada apa lah. Lost idea wahahaha!

the Shoryie
zzzzzzzzzz shizzz apehal sampai sini pun nak typo =="
the Shortie
HafiSamsuri

No comments: