September 2, 2012

Happy 55th birthday Malaysia

Assalamualaikum

Harini dah 2 September. OMK OMK OMK! Lagi sebulan nak final oihh! Study pun tak lagi ni haihhlaa. Sempat berblogging pulak tu. Hamboih hamboihhh! Walaupun dah 2 hari lepas Malaysia merdeka, tapi sebagai rakyat Malaysia yang berjiwa, aku still nak post pasal malam ambang Merdeka kat Palam ni.



Nampak tak nampak tak ni? Ni Sebenarnya lampu bilik je. Diorang on kan lampu then jadilah macam ni. Memula niat di hati memang nak pegi dengan Fais and budak N3. Tapi bila kena kerah jugak turun, macam hareemmmmmm. Kitorang tau la nak turun. Tak payah nak bersuruh bagai. Macam budak kecik =="

Neway, sambutan pun oke laa. Tapi aku tak tahu nak buat apa kat padang kawad tu. So, aku tweet sepanjang masa ahahah! And sadis, esoknya tak dapat join #TwtUpMerdeka T_T

No comments: