September 23, 2012

Nur Izzah Syahira Azizi

Assalamualaikum

It's late night. It's midnite actually. Or should I call it early in the morning. Sepatutnya harus tidur. Waktu tidur aku umpama bayi. Telah tetap. Fais pun dah faham waktu tidur aku mungkin haaha! Kalau tak cukup 5 jam mulalah aku merapu berseorangan di esok hari. Kini menaip sambil berbual dengan Fais. Disuruh promote dirinya di blog klasik ini. Baiklah. Akan ku buat satu entry khas untuk beliau wahaha! Tapi aku nak buat entry tu tanpa backspace ~(^.^)~

Tapi ini entry khas untuk Nur Izzah Syahira bt Azizi yang nun jauh berada di negara Piramid Giza. Pada detik ini, Malaysia sudah menandakan tarikh sudah bertukar 23hb September. Tapi belum lagi di bumi Mesir. Tapi apa ada dengan tarikh kan? So Izzah sayang, Happy Bitrhday!! Sorry tak ada hadiah special nak diterbangkan ke sana haha! Nanti balik Malaysia, tuntutlah hadiah eh. Semoga menjadi anak yang solehah. Dapat banggakan parents. Semoga hidup kat sana baik baik sentiasa. Semoga dapat mencapai cita cita. Semoga dapat jadi doktor yang berdedikasi kelak. Ikhlas bertugas kerana Allah. Jangan lupa kitorang kat sini :) 

Casper Yn.n

Jaga diri oke oke oke! And one more jangan jadi Casper jugak kat sana haha! Jaga makan. Sihat selalu. Jaga hati. Ceria selalu. Jaga iman. Doa selalu. I love you ! ♥♥♥♥

the Shortie,
HafiSamsuri

No comments: