September 2, 2012

Selamat Berhijrah Sahabat


Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu. Tapi hujung minggu yang ni paling berat hati hmm. Paling syahdu kot. Padahal baru je merdeka kan? I just on the phone with Mariatul Kibtiyah Saadon. Nah amik kau. Siap bold lagi tu. Dia suruh sebut nama penuh dia haha! Tapi nama kau belum boleh kalahkan Fais Nurnajwa Munawwarrah lagi hehe.

Mariatul Kibtiyah bt Saadon, I'm gonna miss you soooo badly lah girl hmm. It is like we have been stick together for almost ten years, right? Dari sekolah agama, sekolah rendah, masuk sekolah menengah pun even tak sama sekolah still kita rapat sebab abang Jaleel kan? Hmm.. And after SPM, kau lah antara orang yang paling rapat dengan aku sampai sekarang. Ingat time kita buat tiramisu? Time kita buat puding caramel <-- resipi Chek Ngah haha! :") And time kupas bawang putih jugak. Kau memang pekerja terbaik Chek Ngah. Patut dapat anugerah ni sobsss sobbsss. Maria, kau jaga diri kat sana oke. Ingat Allah. Ingat parents. Sila sihatkan diri anda. Sila tabahkan diri di sana. Sila ingat kami semua dia sini. Semoga dapat kecemerlangan dunia akhirat. Semoga dapat jadi yang terbaik buat diri sendiri. Insya Allah, kalau aku rindu kau, aku buat apa yang kau suruh tu. Kau pun buat yang sama kalau rindu aku okee :"D Maaf sebab tak dapat ikut hantar. Tak apa. Aku titipkan doa aku untuk iringi kau ke sana. Jangan risau oke sayang. Semuanya baik baik sahaja. Insya Allah, Allah permudahkan. Mungkin perubahan cuaca buat kau tak sihat. So, banyak banyak minum air mineral oke. Memang la kalau kau terus minum tak baik on time nyaaa pun zzzz.. So, kalau rindu kami, ringan ringankanlah bibir untuk mendoakan kami di sini. Selamat berhijrah sahabat :"*

And next, Nurul Husna Nor Aripin. Aku tak tahu kau fly bila. Rajin rajin la contact oke. Neway, sorry sebab masa korang nak raya rumah aku haritu, aku takda kat rumah. And now aku tak tahu la bila lagi dapat jumpa.

Razznie Elyssa, hi budak kurang tinggi jugak. Belajar rajin rajin. Jangan kau bantai tido pulak kat sana eh hihi. And aku rindu BP13, BP 14 and BP 15. I mean, rindu sangat sangat sangat. Kat sana jangan lupa aku eh. I love you :)

Farah Farizah, Amira Fathin Aqilah. Hi homeroomates tercinta. Sesungguhnya vice president homeroommu ingin meminta maaf jika telah melakukan kekhilafan atau kesalahan sepanjang mengendalikan homeroom. Dan sebagai kawan, aku nak minta maaf kalau aku ada sakitkan hati korang or buat korang kecik hati. Neway, jaga diri elok elok kat negara orang.

Next, Nur Izzah Syahira! My sayang buah hati intan payung segalanyaaaaa. Sedih tak dapat jumpa Izza before Izza fly hmm hmm sobss :"( Tak apa la kan. Nanti kawin jangan kawin senyap senyapkat sana. Balik Malaysia dulu,. Jemput kiteeeee tauuu! Sila post kad jemputan anda di rumah. Bukan post di fb atau tayang di Twitter haha!

And to Hidayah Hamid, Abie, Syazana, Atengg, Aina and kawan kawan lain yang akan fly jugak, jangan lupa kitorang yang masih di sini. Semoga Alah permudahkan kerja korang. Perjalanan hidup kita masih panjang. Setiap dugaan yang Allah beri, pasti ada hikmah di sebaliknya, kan? Percaya lah.

Last two days, I made a video montaj. Tapi kan kan kan hmmm.. Video tu hilang. Pwwooof! Hilang sia sia macam tu je hmm. So , I decided to make another video this morning. Enjoy it. Amatur amatur =="




Sorry kalau video agak macam hmmm hmmm hmmm tetttt hahha! Jangan nangis nangis tau! That's all from me. Salam sayang untuk semua. Muahhh! :*

the Shortie,
HafiSamsuri

2 comments:

Nabila Huda said...

Hi Fieza, baru aje bukak this post :') Thanks Fieza :D Terharu wehhhh :3

HafiSamsuri said...

Welcome :)