September 2, 2012

Thissssss!

Assalamualaikum

Ehem hmm. Fuhh fuhh *tiup tudung* *flip* Dengan rasminya disahkan selama tiga hari bercuti, aku hanya menyentuh-nyentuh manja segala buku yang terdapat dalam beg. Oke adik adik, jangan tiru aksi ini jika anda semua dah nak trial trial tu semua. Memang mimpi je laa kalau nak score =="

It's all about a new friendship created. Tanpa dirancang. Tanpa dijangka. Tanpa komunikasi yang direct. Seriously, semuanya spontan gila. Just a few tweets and it was like pwooooof! Instead of gaining more followers, it's better to have a new friend that is willing to forgive and forget. We're friend now. Rasanya hampir 3 bulan kot hidup dalam keadaan syak wasangka dan raguragu. Macam takda life. Seriously. It's merdeka dude. Merdeka. Free from any negative thinking, right? And yeah. We should have merdeka between us too. And I was wrong all this time. Selalu misunderstanding here. Misunderstanding there. Too paranoid.. Too pathetic. I'm sorry for that. My bad. And girl, I feel much much better than previous days. Bila dah tak ada lagi adegan tarik tarik muka, perli perli kat twitter or apa apa sahaja yang end up buat masing masing sakit hati. I did that a lot ahaha! And I tried to mention you once, during the Independence's Eve. But then, I was too ego hikhik! 

Hai gadis bertudung litup,
Hi you. Yes you. It's you. The one who willing to accept me as your friend. Thanks. Even kita tak kenal mana pun. Tak apa. Jangan risau. Twitter ada ahaha! And like I said before, Johor tu kecik je. Tak besar mana pun. Ada jodoh kita hangout kat Legoland eh. Hamboihhhh! Kemain tinggi cita cita haha! Hopefully lepas ni kita boleh jadi kawan where I can call you slut and you can call me bitch. No no no! Too harsh. Cannot cannot. Kita budak baik kan? I hope we can be friend that will pray for each other. And I'll treat you the way I treat my bestfriends. I'm on my way to know more about you heee :D Seriously, kalau ada jodoh kita jumpa oke. Dan sampaikan salam saya kat kawankawan awak yang lain. Ohhh! And goodluck for your final exam. Wish all of you all the best. Fidunya wal akhirahh :)



Sesiapa yang mengikuti salasilah blog aku ni mungkin tahu siapa yang aku maksudkan. Even korang tak kenal siapa gerangan beliau. Biarkan sahaja ia menjadi tanda soal. Bagi sesiapa yang mengetahuinya, silalah jangan terkejut dengan post ini. Ini bukan rekaan atau dongengan. And like her friend said, "bila pergaduhan ni settle, one day, we'll be the closest friend ever ! " Let bygone be bygone, right? Buang yang keruh. Tak elok simpan yang keruh tu lama lama. Nanti busuk. Bila kita sedia memaafkan orang lain, Insya Allah dia sedia terima kita seadanya diri kita. And yes. I admit it. Krun is right. Krun knows me very well. Krun knows my name. Krun knows my story. Krun knows my behaviours. Krun knows what I like and what I dislike. I love you Krun.

the Shortie
HafiSamsuri

No comments: