November 25, 2012

All The Best, Love.

Assalamualaikum

Couple minutes to midnight. And I'm so dayyumly sleepy right now. Need some energy to wake up early in the morning for tomorrow. Entah ke mana mak aku nak bawak aku pergi esok. Ikut jelaa. Bukan kena bayar pun kan haha! Oh! And tomorrow this Tom Celop gonna have rugby match or tournament or whatsoever it's called. Rugby for ANSARA. Lokasi? Entah. I also dont have any idea where it will be held. Memang Bangi tu kecik pun kan.


Ini gambar bila entah taktahu lah. Yang penting kat padang maktab. Time minggu aktiviti mungkin. Dan mungkin dari gambar Yana. I dont know sebab ni curi kat Fb sana haha! Oke bang lu tak payah nak bergaya macam model padang rumput sangat oke. Tahu lah hensem. Semua orang nak bergambar sesama. Handsome lah katakan. Sampai orang ramai kerumun. Kaaaaaan? Tak gitu ye bang? -..- Macam model majalah FHM. Derr~ Tak pernah pulak aku tengok cover FHM tu gambar lelaki. Rare mungkin kali ni nak letak gambar lelaki. Apadehal? Kisah pulak kan.


Goodluck for tomorrow oke Mok. I wont be there tomorrow. So you no need to look around whether there are couple of eyes straring at you. I mean, my eyes. No worries. Although I really want to watch you during the match. One day. Perhaps. Just do your best and take care. Do eat a lot. Big boy must be taff. Oke lagi big boy kot daripada wa panggil lu fatty boy haha! Lu pilih nak yang mana broo? Anyway, I like that jersey wehooowehoo! Oke mata dah macam bila bila boleh tertutup tanpa sedar. And one more thing. I wont spam the TL anymore. Or rarely see me on TL. See you later. Assalamualaikum.

HafiSamsuri Cemerlang
0019am-25/11/2012

No comments: