December 26, 2012

Reasons Behind My Smile

Assalamualaikum

Ini lagi satu entry jiwang. Tengok title taknak kalah. Kau hadoooo title geli macamtu? Moh leee kita sama sama menjiwangkan diri.

Lewlsss dedua muka bajet cool apehal? -..-
Just having some celebration. Buying this and those. Benda pelik pelik pun aku nak tengok entah kenapa. Nak tengok Jack Reacher tapi tak jadi sebab aku taknak. Buat apa nak tengok Jack Reacher kalau hero cerita tu dah ada depan mata kan? Blerghhhh~ Ini ayat penyata yang menipu mungkin. No no no la. I just wanna spend some precious moment with him. Bukan senang nak dapat jumpa. Ye dok?
Lepas habis makan jenjalan makan dan makan, it's time for football pulak. Tiba masanya diri diduakan. Arsenal first, me second. Tu pun dapat tengok last ten minutes je. Oke Miru oke. Nevermind. I dont mind. Let's have camwhore here and there haha! I dont even watch the game. Just jadi tukang tolong tengok masa je. Siapa suruh tak bawak spec kan bang kaaaan~



Thanks. Sebab dapat spend time even dah nak final kan. I mean, really really dah nak final. And send my terima-kasih-banyak-banyak-sekalung-budi to orang minyak weheheheh! Tanpa orang minyak, tiadalah senyuman saya haha! I dont know what am I talking about. Inilah yang dinamakan dating tanpa perancangan yang rapi dan jitu. Apakah? Abaikan. Tempat? Masa? Rahsia. Sila jadi agent FBI jika ingin tahu selanjutnya. Sekian. Assalamualaikum.

HafiSamsuri Cemerlang,
26/12/2012-0426AM

No comments: