March 18, 2013

Tonight Will Be the Night That I'll Fall For You Over Againnnnn~


Assalamualaikum

Dah tak reti nak buat entry berjiwang jiwang bagai
Nanti bila mula jiwang sebaldi muntahan keluar
So, straight to the point.

Hai Amiru Muhamad abam taff gemuk katang
Ni post gwa buat special untuk lu
Sila terharu sila lah sila lah
Gwa tahu gwa comel haha
Ahh persetankan semua itu
Tak penting.

Cerita dia sekarang ni
Walaupun dah 15 bulan lu dengan gwa
Ada sedikit sebanyak pasal lu
Yang gwa belum arif betul
Lain la kalau gwa dah kenal lu 15 abad ke
So, sila bertahan dengan gwa lagi puluhan abad, boleh?

Gwa tau kisah kita tak sekencang Edward Cullen dengan Bella Swan
Mohon maaf gwa tak follow up cerita Twilight
Kisah kita macam makan ulam peria
Ada pahit ada manis
Siapa yang makan peria je tahu macam mana manis peria tu
Lagipun peria tu ubat kencing manis
Sebab tu gwa tak reti sweet sweet sangat
Lu je tau sweet gwa macam mana, kan?
Dan gwa tahu sweet lu macam mana
Garang lu macam mana
Tak payah heboh satu dunia.

Gwa tahu ramai perempuan lain minat lu
Dari mata turun ke hati lah apa lah
Gwa tahu gwa tak setandingan sepower diorang
Lu kan katang super power cikebum cikebum
Lali dah lali lali lali gwa dengan semua tu
Gwa rasa macam hati dah taff kalau bab bab tu
Gwa tak boleh nak halang lu nak kawan dengan siapa
As long as lu tak lupa lu ada gwa, cukup memadai.

Enough to show the retardness -..-

Gwa tak ada gadget canggih canggih nak buat gambar  ni proper proper
Gwa bukan kaki kikis
Kalau gwa nak kikis duit Petronas lu
Dah lama gwa buat cengitu
Gwa mintak beli macam macam
Banglo, Audi, iPad x 4, emas sampai ketiak, kasut penuh rak.

Jangan risau
Gwa bukan perempuan sebegitu
Gwa taknak lu manjakan gwa macam pewincesshh
Sebab gwa tahu gwa cuma rakyat jelata
Yang lebih bahagia dengan orang orang yang gwa sayang

Oke mok,
Jangan macam macam bila gwa tak ada depan mata
Jangan alim alim kucing
Jangan nak buat lagu baru Teman Pengganti 2
Bak kata gwa,
Lu lah sampah, lu lah tong sampah.

HafiSamsuri,
18/03/2013-2000PM

No comments: