January 4, 2014

Orang Tak Bodoh Pun Boleh Jadi Bodoh

Assalamualaikum



Tahniah Mr The Al Shared buat video yang rata ratanya kena sebijik batang hidung sesiapa yang menonton. To make it short, just take a look at the video.

Dan rasanya makcik makcik yang dah agak lanjut usia pun dah boleh stop main facebook. It's weird yknow bila makcik makcik cakap pasal facebook kemain sembang kencang. I mean, kencang berapi.
It's like ya ampuuuuuun makcik you act like a 14 years old girl yang dok sibuk cerita cerita hot kat member.
Tapi, ikut makcik lah nak main facebook. Saya cuci tangan.

I tend to label people when stalking. Toddlesssss :*

No comments: