June 22, 2014

Random

So, well. Hello.

It's been awhile lah ayat cliche nya bila dah lama tak menaip. And I've been fine. Masih sihat masih cantik. Yaaa cantik okay highlight sikit cantik tu. Al maklum, dah masuk 2.0 series ni makin banyak pulak bahan bahan chemical dalam beg entah taktahu kenapa. Then main reason is, this sem I got serving class which need me to dress up makeup lah bagai bagai. Dan yaaaaa jauh perjalanan dari college ke serving restaurant mengambil masa 30 minit berjalan 30 minit highlight lagi sekali please. Sekian. Sampai class makeup sememeh.

But it doesn't matter walaupun berjalan setengah jam ke sejam ke. Macam lecturer serving cakap, if we eager to score in the subject, mind the attitude, and be passionate in study. Simple. And I got an idea from a friend of mine. Before going to class or after taking your shower, stand in front of the mirror and talk to yourself using extra positive words. And your day will be lightened up until your bedtime. Biarlah orang nak cakap gila pun kalau kita cakap dengan cermin. Benda baik. Apa salah kalau buat. Kan?

그럼. (*¯▽¯)ノ~~♪♪( ´θ`)ノ

No comments: